Hei hei  Håper alt er bra med dere! Jeg har nå klart å gå ned 8,5 kg, og er kjempestolt av meg selv. Fantastisk følelse. Jeg har mye bedre selvtillit nå enn for fire måneder siden, jeg føler meg bra (sunn og frisk) og jeg er mer motivert enn noen gang! Det er deilig å føle at man mestrer noe!
Det nye treningstøyet jeg kjøpte på tirsdag har funket superbra! Veldig rart, men nytt treningstøy gir meg MASSE motivasjon. Jeg har aldri løpt så fort som jeg gjorde i går og i dag for eksempel.
Da kommer det litt lettkledde bilder igjen… HUFF. Men det er flere av dere som har spurt om bilder av magen min i det siste så da skal dere få det. Jeg er ikke så veldig fornøyd enda.. Missforstå meg rett, for jeg er fornøyd med at det er rimelig flat og stram nå, men … ingen synlige muskler gitt! Men det kommer. For dere som lurer så er alle «kroppbildene» mine tatt midt på dagen. Så jeg har allerede spist et måltid, og er som regel vei til trening, eller nettop ferdig. På disse her er jeg på vei inn i badstuen. Haha!
Bare stå på videre alle sammen. Resultatene kommer ikke over natten, husk det. Jeg har nå gått ned 8,5 kg på 4 måneder, dvs ca 2 kg i måneden. Det tar tid, og jeg prøver hele tiden å tenke, at all trening er bedre enn ingen trening. OG selvom vekten står stille en periode, så er det bare og fortsette, fordi det er sunt for kroppen min.