Jeg er tydeligvis synsk, for både Pernille og jeg satt og snufset på kinoen i dag. Takk og lov for at det er mørkt på kinoen og for at vi hadde på oss 3D briller. Jeg regner med at dere har sett Titanic, så jeg gidder ikke fortelle dere i detalj hvor fantastisk den var, for det vet dere mest sannsynlig selv  Men jeg syns den var enda bedre nå, enn da jeg gikk i tredjeklasse. Skjønte litt mer for å si det sånn. Hadde det ikke vært for de drittungene som satt og skravlet under mesteparten av filmen så hadde jeg hatt en fantastisk kinoopplevelse.. De var stille under sex-scenen og når skipet sank, så de skjønte ihvertfall når de absolutt måtte holde kjeft.
  
Men en ting er sikkert, og det er at jeg IKKE skal på noen båttur igjen, og om jeg så drar på et cruise-skip så skal jeg dra helt alene. Da er jeg sikker på at jeg ikke mister noen av dem jeg er glad i om båten krasjer i et isfjell, og synker. OG siden jeg er dame så får jeg mest sannsynlig plass i en livbåt, og kommer meg like hel ut av situasjonen… og kan tjene penger på bildene jeg har tatt til bloggen under oppholdet, og på boken jeg skriver som en av flere tusen overlevende. 

ShipOhoy