Hei hei  Håper dere har hatt en fin helg! Min har vært.. helt OK!  Fredagen var veldig bra. Da brukte jeg dagen på å sove lenge, kjøpe litt nye klær for en tilgodelapp jeg hadde, også var jeg i bursdagselskapet til stefaren min. Jeg har jo ikke vært noe særlig ute og festet siden nyttår, med tanke på at jeg har fokusert så mye på kosthold og trening, men på fredag kveld lot jeg meg overtale, og ble med ei venninne ut i Lillestrøm. Det tok ca et glass før jeg kjente det i toppen selvfølgelig... A  ble med ut han også, og jeg koste meg masse. Traff masse kjente, og fikk så mange hyggelige tilbakemeldinger av de som følger med på bloggen min! 

                                                                            http://ddrunkonlove.tumblr.com/post/20297852258
Lørdagen var ikke like bra for å si det sånn!
Jeg klarer jo ikke å stoppe når jeg først er i godhumøret mitt, noe som resulterte i at jeg fikk tømt meg skikkelig på natten. Jeg brukte derfor lørdagen til å se på den ene lillesøsteren min konkurere i Freestyle, noe som var helt perfekt etter min mening. Ingenting er vel bedre enn å høre på «dunk-dunk-dunk» musikk i en stor hall, dagen derpå… Resten av kvelden satt jeg i sofahjørnet, under et pledd og så på «The real housewives of Beverly Hills», mens A var ute med kompisene sine.

                          
I går var jeg litt bedre, men var ikke på topp for å si det sånn. Men jeg var i såpass fin form at jeg dro på LSK-VIF kampen på Åråsen, med to venninner. Kjempekoselig, til tross for at det ble uavgjort. . . Jeg har derfor kommet frem til at jeg IKKE skal røre noen form for alkohol før bursdagen min, som er i slutten av Mai. Alkohol er gøy akkurat der og da, men absolutt ikke gøy etterpå. Nå har det gått tre dager siden jeg trente sist.. og det er ikke bra! 

Så igjen… Håper dere har hatt en fin helg, min har vært helt OK :-)