Hola guapos! Denne mandagen ble kjedelig i grunn, jeg har hatt fri fra jobben i dag, og treningsplanene ble ikke som planlagt da jeg har brukt så og si hele dagen på å se på rettsaken. Jeg grøsser over hele meg når jeg ser A.B.B. For en forferdelig mann. Dette er det mange forskjellige meninger om, men i dette tilfellet her skulle jeg faktisk ønske at Norge hadde dødsstraff! JEPP, der sa jeg det. Det er kanskje en «enkel» løsning, men jeg ser ingen grunn til at den mannen skal få leve et luksusliv i Norges fengsel.. Og jeg liker i hvertfall ikke tanken på at skattepengene mine går til å gi han mat og utdannelse der inne. FYSJ!
Men nok om det. Nå har jeg akkurat hatt en liten treningsøkt her hjemme. Siden det var rumpa mi som stod på menyen i dag, ble det litt øvelser i stua, da jeg ikke rekker å dra bort på treningsstudioet i dag. Jeg skal nemlig på kino med lillesøster Pernille klokken syv i dag, så det blir litt liten tid. Men jeg avslutter økten med å gå «den lange runden» med Nala. Det tar nesten 45 min og gå den, og det er en heftig oppoverbakke der, så da får jeg trent rumpa litt til. * Tommelopp * ♥
                  -poser litt for bloggen da… ler meg ihjel

 Pernille og jeg skal se Titanic i 3D i dag, og vi grugleder oss begge to. Jeg har ikke sett den siden jeg gikk i 4.klasse på barneskolen, og da skjønte jeg ikke så mye. . . Jeg er 100% sikker på at jeg kommer til å gråte i kveld med andre ord. . .

Men da må jeg løpe av gårde med Nala! Ha en fin kveld alle sammen