Da jeg kom hjem fra treningen i går, møtte jeg en stor hund, som lå som et slakt på sofaen. . . og sånne slappfisker skal vi ikke ha her i hjemmet. Så da tok jeg på meg joggeskoene igjen og gikk nesten én times tur med Nala. Vi koste oss veldig egentlig, og da vi kom til et jorde på toppen av Kjeller slapp jeg henne løs, så vi kunne leke litt. Maken til lykkeligere hun skal du lete lenge etter. Med en gang hun blir sluppet løs hopper og spretter hun bortover! ♥ så søt.


Jeg merker det at disse lange turene med Nala, er godt for både henne og meg. Med musikk på ørene og en hund og gå med, går jo tiden kjempefort også. Så om du ikke har en hund, så spør om å få låne en! Det anbefales på det sterkeste. Det beste med å gå sånne turer er jo at du får renset hodet litt i tilegg. Noe som er godt innimellom..