Hei hei  Da var påsken og denne uken over… endelig. Jeg har brukt alle helligdagene på å jobbe. Gleder meg veldig til å sjekke kontoen i Mai! Håper dere har hatt en fin påskeferie ♥

Denne uken har vært tøff altså, med tanke på at A  og jeg har fått godteri så og si hver eneste dag. Det er tydeligvis veldig mange påskeharer ute og går, og alle sammen hadde visst lyst til å gi oss påskeegg. Veldig koselig da, og veldig godt. Men jeg tror jeg skal sette en lås på skapet hvor godteriet befinner seg de neste dagene. . . Hehe

Men jeg har klart å begrense meg da, det har ikke blitt noen voldsomme inntak.Så lenge man spiser med måte, tror jeg det nesten er det samme hva du spiser.

Omtrent sånn her følte jeg meg her om dagen, etter å ha spist litt for mye sjokkolade… photo: http://weheartit.com/entry/26378485 

Det er selfølgelig best å spise sunn mat da! Er ikke bra å spise 4 cheeseburgere fra Mc´ern selvom du ikke går over kcalorigrensen din for eksempel.


dagens frokost:
eggerøre (eggehvite), kalkunfillet og stekt asparges jummy jummy for my tummy

Denne uken har jeg trent hele 6 ganger. Ikke fordi jeg følte jeg måtte, men fordi jeg hadde veldig lyst. Trening har endelig blitt en del av hverdagen min. Koser meg nesten litt når jeg er på treningssenteret! Det har blitt både styrke og cardio. I dag testet jeg ut intervaltrening igjen, og det ga medsmak, så det tror jeg nok at jeg skal gjøre i morgen også.

Nå skal jeg legge meg ♥  og jeg krysser fingrene for at det ikke er noen som har fest i blokken i natt, da vi ikke fikk sove før klokken 7 i dag tidlig… hehe, det er bra noen har tid til å bruke ferien på fest og morro!