God morgen alle sammen! 

Nå skal jeg straks dra på treningssenteret og teste ut noe nytt. Jeg leste nettop på fitnessbloggen om punktforbrenning, noe som man gang etter gang har fått beskjed om at ikke fungerer. Men nå har visst noen danske forskere funnet ut at det funker. Så for morroskyld skal jeg ha en vanlig treningsøkt, men teste ut teoriene deres på slutten. Can´t wait!

Jeg har foresten gått ned 7kg !  Kan dere tro det! Jeg fikk ihvertfall sjokk når jeg så det, for jeg trodde det mest sannsynlig kom til å stoppe litt opp nå, men det har det ikke gjort, heldigvis.Men jeg har ikke nådd målet mitt helt enda. Dere skal få se noen før og etter bilder senere i dag.

Men det får bli en bra treningsuke nå, for i går koste jeg meg glugg ihjel, da vi fikk et kjempestort påskeegg av svigermor, som var fyllt opp med masse usunt digg. Jeg måtte selvfølgelig spise litt, siden det er så godt!
Vi snakket om det i går, og vi tror ikke det er bra å være helt fanatiske måned etter måned. Jeg tror ihvertfall at kroppen har godt av å kunne «kose seg» litt innimellom. Ikke hver dag, vell og merke, men en dag innimellom. Så lenge man er flink men trening og kosthold til vanlig syns jeg ikke at det skal være et problem.

MEN nå er det en tredemølle som venter på meg! Ha en fin dag alle sammen