Hei hei  Her har dere den «fantastiske» matplanen min fra uken som har gått, og dagen i dag. Jeg hadde ikke akkurat så veldig variert kost den forrige uken, som dere ser, og jeg har også spist mye dritt. Men siden jeg har trent så og si hver dag har det gått fint. Som jeg har nevnt tidligere så må du finne en måte som passer for deg! Det er nok ikke bra å være så lite variert som meg forrige uke. Jeg pleier blant annet å lage omeletter med eggehviter og kalkunfillet biter, jeg spiser også et kokt egg på kvelden som regel, spagetti kan jeg spise innimellom, taco, pizza. Osv… Jeg spiser egentlig akkurat hva jeg vil, men med måte. Sitter ikke å presser i meg det ene og det andre, hvis dere skjønner. Jeg kan jo fortsette å dele hva jeg spiser med dere, men siden så mange har spurt om denne matplanen for forrige uke, måtte jeg nesten legge den ut.

Ha en fin dag videre