God morgen Jeg har bedre døgnrytme nå jeg, enn noen gang! Det er så utrolig deilig å våkne tidlig igjen, uten å være trøtt! Det beste med det er jo at jeg får så mye mer ut av dagen, og det er jo bra.

Nå skal jeg snart dra og jogge litt igjen, ettersom at jeg syns det var så morsomt i går. Men i dag skal jeg holde ut litt lenger altså! Fikk et tips av Tone i går, om intervalltrening for å få opp kondissen, så vi får se da, hva det blir til i dag. Svett, det skal jeg nok klare å bli uansett. Hihi 

Ellers, så har jeg fått helt dilla på instagram om dagen! Jeg går rundt og tar bilder hele tiden, så om du har det du også kan du jo legge igjen brukernavnet ditt her, så kan jeg se på bildene dine også. Jeg heter ihvertfall aninekristin  Tror kanskje jeg skal begynne å bruke litt mer mobilbilder på bloggen, med tanke på at jeg ikke går med speilrefleksen rundt halsen hver dag. Det blir ikke like bra bilder, men da blir det mye mer oppdateringer til dere.

Helt ferskt bilde… værste morratrynet, men jeg er lys våken, og klar for dagen.

MEN nok snakk! Nå skal jeg bare drikke opp teen min så er det jogging og styrketrening som gjelder de neste timene!