Hei alle sammen! Nå har jeg vært kjempeflink og trent litt igjen. Det ble 45 min på ellipsemaskinen i dag, også skal jeg bli med A og trene ben senere i dag tenker jeg. Det har blitt litt for mye søtt de siste dagene, og litt for lite trening, så nå er det skjerpings.Det er lov med en gang i uken, men ikke litt hver dag. 

Det er mange av dere som spør meg om jeg kan lage et innlegg om hva jeg spiser, ikke spiser og hva jeg trener…Det kan jeg selvfølgelig gjøre, men da får dere ikke oversikten før neste uke. Da bruker jeg denne uken her til å notere opp hva jeg får i meg og hva jeg gjør. Høres ikke det bra ut?

Men der må love meg en ting. . . Husk at det er ikke sikkert at det som funker for meg, funker for dere. Vi er alle forskjellige, det er derfor viktig at dere ikke henger dere opp i hva jeg gjør. Med tanke på at du kanskje har en mye bedre forbrenning enn meg kan det være at du må spise mye mer enn meg også. Kanskje har du diabetes eller en hjertesykdom, eller kanskje du er gravid!

Ikke tenk at nei nå skal jeg gjøre som Anine, for hun har gått ned 6 kg. Prat med noen som virkelig har peiling i såfall. Snakk med legen din om du har en sykdom eller noe annet. Og for all del, det er ikke sikkert du trenger å bekymre deg for vekt og utseende en gang! Det er aldri noe galt i å trene, men tenk heller at du skal trene for å holde deg sunn og sterk, i stede for å gå ned eller opp i vekt. 

 

Det beste er å finne en rutine som funker for deg!

Men, siden jeg nå kom inn på mat… Jeg spiste akkurat verdens beste kyllingsalat. 445 kalorier, mye proteiner og så og si ikke noe karbohydrater. Jeg trente på tom mage i dag, drakk kunn en kopp med grønn te før trening, og ventet med mat til etter trening.

 Salaten inneholder: Isbergsalat, cottage cheese, salsa saus, kyllinglår (rivd opp kjøttet) og to egg.

For dere som jobber eller går på skole, så blir det jo litt vanskelig å dra hjem å lage mat etter trening, om dere skal rett på skole/jobb. Men dere kan jo gjøre alt klart kvelden før, slik at det bare er å ta opp matpakken etter trening. Jeg anbefaler denne salaten på det sterkeste, og det bør dere ta seriøst, med tanke på at jeg ALDRI har vært noe fan av salat egentlig. Syns det smaker så lite… Men den her, den er god. Best er den!