Hei alle sammen. Jeg har blitt syk!!! Vondt i halsen, hodet, tett i nesa og potte tett i ørene. Deilig altså. Er ganske morsomt her hjemme egentlig for både A, Nala og jeg har blitt forkjølet. Nala går harker og nyser hele tiden, A er det umulig å forstå for han er så dett i desa at jeg nesten ikke skjønner hva han sier for noe.

Så sånn går no dagan! Godt vi har kakao, tv og data!

I dag har A og jeg vært i bursdagen til min bonusfarmor. (Hehe, meg og min familie vet dere). Det var veldig hyggelig, og vi fikk kjempegod mat og drikke. Jeg bestemte meg for å lage noe godt til bursdagen i dag, og da lagde jeg kokosboller. De ble faktisk veldig gode! Tror det er første baksen jeg har klart å lage.

Men det som er best med disse her da, er at de ikke var så veldig usunne heller. Jeg brukte sukrin-sukker, eggehviter, og gelatin, mørk sjokolade og kokos. Jeg regnet ut kcaloriinnholdet i bollene, og det er ca 60 kcalorier i hver kokosbolle. Det er ikke så ille syns jeg! Da kan man kose seg med god samvittighet.