Hei alle sammen! Nå har det vært en liten stund siden jeg har oppdatert dere på kropp og vekt. Men jeg kan fortelle dere det at jeg har tatt av én kilo til, så nå har jeg tilsammen mistet 6 kg! Happyhappyhappy! Jeg er ganske fornøyd med åssen ting har utviklet seg hittil altså, med tanke på at jeg har gått ned 6 kg på tre måneder.Det vil si at jeg har klart å gå ned 0,5 kg i uken, det som vistnok skal være det beste for kroppen. Da er det visst større sjanse for at jeg holder meg «nede» også, og det er jo supert! Kunne sikkert vært flinkere med mat og drikke, men jeg klarer faktisk ikke å være helt fanatisk. Men tydeligvis så funker det forde! Det tar bare litt lenger tid… :-)

  
Nå har jeg akkurat spist en deilig kyllingsalat, som jeg lærte å lage av søsteren til A. Kjempegod, med kylling, isbergsalat, agurk, cottage cheese, egg og litt tacosaus. Namnamnam! Helt utrolig godt, og jeg er egentlig ikke så veldig glad i salat. Anbefales virkelig, for du blir veldig mett også.