Hei hei. Nå har A ♥ og jeg akkruat kommet hjem fra Frognerparken. I ettermiddag bestemte vi oss for å ta med oss Nala på tur i det finet været. Til en forandring dro vi til Frognerparken, og det var så herlig å gå der i dag. Overalt var det hunder som Nala fikk hilse på, joggere, bloggere og turister. He he he


Så litt ut som en turist jeg også, for jeg gikk og tok bilder hele tiden. Men er man en blogger så er man en blogger… Eller hva?
Det var femten varmegrader i solen da vi var ute og gikk i dag, vi måtte til slutt åpne opp jakkene våres fordi det ble så varmt, hvor herlig er ikke det!

Overalt var det små elver etter snøen som smeltet i solen. Fikk skikkelig vårfølelse i dag, og det var skjønt å kunne ta på seg converse-sko igjen, uten å bekymre seg for at jeg skulle fryse ihjel.Tror nok at vi tar oss en tur hit flere ganger fremover, i hvertfall til sommeren. Nala var kjempeflink i dag, og tuslet pent ved siden av oss hele tiden. Var ikke crazy dog som skulle snuse på alt og alle, slik som hun har vært før. . . Ble helt imponert jeg! Tyder på at den lille valpen vår begynner å bli stor, skjønner litt mer og har endelig forstått at det er mamma og pappa som er sjefene. Fine jenta mi 

Nå ligger vi og slapper av på sofaen alle tre, ser på «Grim» og koser oss med litt nøtter og pepsi max. Snart skal jeg starte på den sunne kyllingryten min, som dere kan få oppskriften til etterpå. Gleder meg!

Ha det fint så lenge