Hei hei  Da var jeg på plass i sofaen igjen… A og jeg har vært barnevakter for lille Athene i dag, siden søsteren til A er syk. Vi har hatt det utrolig morsomt, kost oss masse og lekt, ikke minst. Nala var jo superhappy da det endelig var en som gadd å leke med henne i mange timer i strekk. De var så søte!


Jeg var egentlig litt usikker på åssen Nala reagerte på så små valper, med tanke på at hun er en valp på ni måneder selv. Men det gikk utrolig bra, hun la seg ned og lot henne holde på så lenge hun ville. Snille jenta mi! 

Måtte bare vise dere disse bildene… Syns de var så herlige Stakkars Athene var helt utslitt når vi leverte henne igjen… Og Nala ligger som et slakt på sofaen med oss nå. De kommer nok til å sove godt i natt.

Jeg er egentlig kjempetrøtt nå, etter å ha hatt en kjempebra treningsøkt utpå kveldingen i dag, men jeg må nesten se på «Grimm», med A, den nye serien som har startet på Tv-Norge her om dagen. Vi elsker eventyr, spenning og action, derfor var jo denne serien midt i blinken for oss.

God natt