Hei alle sammen ♥ Takk for alle de hyggelige kommentarene jeg får av dere når det kommer til treningen osv… Jeg setter virkelig pris på det, men jeg er litt usikker på om dette er noe jeg skal fortsette å skrive om? Jeg får daglig mailer og kommentarer av lesere som luerer på hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det, hva jeg spiser, hvor mye jeg trener osv, osv… Sender jeg kanskje ut litt feil signaler? 

 

Jeg ønsker ikke at leserne på bloggen skal få en feil oppfatning av meg, og i hvertfall ikke til seg selv… Jeg spiser masse, jeg festet tre dager forrige uke da jeg var i Gran Canaria og drakk flere kalde drinker om dagen, men dette skrev jeg ikke på bloggen. Jeg skriver som regel om det som opptar meg, og etter nyttår så har det vært mye fokus på vekt og trening.. Noe som selvfølgelig kommer frem her


som dere ser har jeg mage, kraftige ben, celuitter, og for små pupper i forhold til bikinitoppen…. Men dette er jo helt normalt?

Jeg er overhodet ikke manisk når det kommer til maten og treningen, jeg forsøker bare å være flinkere, spise sunnere og ikke drikke så mye brus… Fordi det er bra for kroppen min! Da jeg var liten var vekt i fokus allerede i fjerdeklasse, og jeg har alltid vært en av de høyeste (frem til ungdomsskolen) og en av de største…Jeg syns dette er helt sykt å tenke på nå. Hvem er det som er opptatt av vekt i fjerdeklasse liksom? Jeg husker i hvertfall at jeg ikke var noe fornøyd etter et par hendelser på skolen…

Grunnen til at jeg trener nå er fordi jeg ønsker å få en bedre kropp, som er sunn og bra for meg! Jeg vet at jeg aldri kommer til å få en kropp som Victorias Secrets modellene. For det første er jeg langt under 171 cm og jeg har ikke de riktige trekkene, men det er greit!

Det jeg mener med dette innlegget er at dere ikke må henge dere opp i at jeg skriver at jeg har gått ned 3, 4, 5 kg. Jeg vurderer faktisk å slutte med det, om folk får feil oppfatning av det jeg skriver. Jeg vet at flere av søstrene mine leser bloggen, og om dem blir påvirket av meg på en negativ måte, og får et negativt forhold til sin kropp eller lignenede, vet jeg faktisk ikke hva jeg gjør. . . For de er de fineste jentene jeg vet om. 

Hva tenker dere? Skriver jeg for mye om dette temaet? I såfall liker dere det eller ikke?