ENDELIG! Dere aner ikke hvor lenge jeg har ventet på at tallet på baderomsvekten skulle synke med 1 kg. . . Jeg har fortsatt noen kilo igjen å jobbe med, men nå som jeg ser at ting begynner å funke, da er det jo bare morsomt.

Som jeg har vært inne på tidligere, så har jeg trent en del styrke sammen med A ♥ , og jeg er rimelig sikker på at det er styrke som funker best av alt. Selvfølgelig er det viktig med cardio også, men skal man stramme opp så er det styrke som gjelder… Jeg har alltid vært redd for å trene styrke faktisk, fordi jeg ikke ville se ut som en gutt med store, klumpete muskler. Men det var en bortkastet bekymring for etter å ha pratet med flere erfarne «treningsfolk» så kan ikke vi jenter bli sånn, rett og slett. . .

Jeg merker størst forskjell på magen og på armene, som ikke bare har blitt sterkere, men også slankere. . . Det tar tid, men fy søren, det er absolutt verdt det.. Gjelder bare å ikke slutte tror jeg. Nå skal jeg jobbe hardt i Spania og når jeg kommer hjem, for målet mitt er å veie ** kg på bursdagen min, som er om tre måneder og én dag. Tror dere jeg klarer det?