Hei alle sammen  Håper dere har hatt en fin mandag! Nå har jeg vært og trent litt styrke med A♥ , og Linn lærte meg noen supre øvelser for stumpen som jeg skal ta mer av i morgen. Siden jeg ikke rakk å ta cardio økt på treningsstudioet i dag ble det en tur med mamma og Nala, mens Pernille var på fotballtrening. Veldig deilig med litt frisk luft, men det ble kanskje litt mye av det gode i dag. Det blåser skikkelig ute her i Lillestrøm, så var nesten vanskelig å puste når vi gikk mot vinden… 

Nå ligger Nala og jeg på sofaen, slitne begge to, og jeg med en kraftig hodepine. Men jeg har akkurat lagd meg en kopp med kammillete, som jeg har hørt skal være avslappende og være til hjelp for god søvn, så dette blir spennende! Noen som har prøvd dette før? Nå skal jeg ta meg en lang og varm dusj, drømme meg bort til Gran Canaria, hvor jeg befinner meg om én uke.. DIGG