Jeg lover å legge ut en bedre oversikt med navn på øvelser og hele pakka snart. Jeg sitter og finner bilder og navn på øvelsene vi pleier å ta, men det var plutselig veldig mange fler enn det jeg trodde så det tar litt tid.  Men her ser dere ihvertfall en oversikt over hva jeg gjør de forskjellige dagene. Hver «styrkedag» drar jeg på treningssenteret med ♥ , som er flink å pusher meg og passer på at jeg gjør øvelsene riktig. De dagene det ikke er styrke, drar jeg alene og trener kondisjon på ellipsemaskin eller mølle i 45-60 minutter. Personlig trives jeg best på ellipsemaskinen. Lørdager ser jeg an fra uke til uke. Jeg jobber jo annenhver helg, litt dag og litt kveldsvakt så må planlegge helgetreningen nøye om jeg skal rekke begge deler .

Da kommer det en bedre oversikt over programmet etterhvert! Bare spør om det er noe dere lurer på, kan svare på spørsmål han også, da det er han som liksom har «mest peiling» av oss ♥  hihi