Etter å ha lest denne artikkelen på fitnessbloggen for en stund siden satt jeg igjen med en følelse av at jeg har blitt lurt i mange, mange år. Tidligere har jeg blant annet trodd at jeg kunne kose meg litt ekstra etter trening, for da hadde jeg jo vært flink! Men da ble jo plutselig all slitet med å trene bortkastet i en sjokolade foran tven. Jeg trodde også at om jeg gikk ned i vekt så trengte jeg ikke tenke noe mer på det, noe jeg dret meg lodrett ut på for tre år siden…

I dag fikk jeg en kommentar av en leser som mente at man ikke burde spise havregrøt ol. på kvelden fordi kroppen skulle slappe av om natten. Men dette er feil til en viss grad. Det har ingenting å si om du spiser mat på kvelden, men det ligger noe i det. For de fleste kjenner seg vel igjen når jeg sier at det er lett å ty til litt usunn snacks på kveldene foran tven når du er sliten og ikke orker å lage noe annet, eller fordi du skal kose deg.Dette er selvfølgelig ikke bra! Men om du lager deg et sunnt lite måltid på kvelden er det helt greit. Lag en omelett av eggehviter og litt kalkunfillet for eksempel.

Anbefaler alle å lese denne artikkelen, og mange av de andre artiklene, som fitnessbloggen har lagt ut. Mange flinke og erfarne folk som vet hva dem snakker om der.


bildene er hentet fra weheartit. linken er lagt inn i bildene.