Tror dere jeg klarer å IKKE  veie meg på seks uker eller? Nei, det klarer jeg ikke, men heldigvis var ikke tallet så veldig skremmende i dag for jeg har faktisk gått ned en kg til, og da kan jeg jo ikke være noe annet enn fornøyd! Er så deilig å endelig komme i gang, nå er jeg på min tredje uke, og jeg er overhodet ikke lei enda, noe som ikke er så veldig vanlig. Tidligere har jeg vært superflink i to uker, også dabber det bare av… MEN IKKE NÅ

I dag skal jeg prøve å finne et målebånd slik at jeg kan måle meg, i stede for å veie meg. A  sier at de neste ukene nå vil vekten mest sannsynelig stå stille, og da kan det være greit å  måle i stedet tenker jeg. Men vi får se, er jeg like flink med Shape Up som det jeg har vært de to første ukene så kan det jo hende at jeg fikser dette lett! Dette er så morro!

 
FORESTEN… Jeg vil bare fortelle dere det at havregryn til frokost inneholder veldig mye kcalorier om du spiser det med melk… 100 gram havregryn inneholder 376 kcalorier, med tre dl melk får du i tilegg 249 kcalorier… dere kan regne ut resten selv om dere bruker sukker, banan eller lignende i tilegg. . . Sier ikke at havregryn ikke er sunt, for det er det jo, men selv forsøker jeg å holde meg unna dette til frokost, og spiser heller to knekkebrød med kalkunskinke i stede. Var en leser som kommenterte dette her, og 100 gram med havregryn er jo ganske mye. Har du en porsjon på 30 gram for eksempel blir det bare 113 g, bruker du vann i stedefor melk så hjelper jo det en del også. Men jeg sverger nok til knekebrødet mitt altså!

Havregryn tar jeg heller til kvelds om jeg har noen kcalorier til overs… Da får magen min noe å jobbe med om natten også!