GUD så støl jeg er! Jeg har trent hver eneste dag bortsett fra søndag og må si at jeg er ganske fornøyd med dette altså. Jeg trener jo annenhver dag med hvor han lærer meg styrkeøvelser og pusher meg til det ytterste, og det merkes for å si det sånn.

Ikke har jeg bare blitt sterkere, men jeg merker allerede etter to uker at kroppen begynner å bli litt fastere. DIGG!

Så, her kommer det et lite tips. . . Finn deg en venninne, kompis eller en kjæreste for den saks skyld, som er flink til å trene, og begyn å tren med denne personen.

Trener du med noen som i likhet med deg selv trener en gang innimellom vil det ikke funke i lengden, og du vil mest sannsynlig ikke gjøre en særlig god treningsøkt heller, om treningsfølget ditt er like glad i å prate og tulle som deg.

Jeg trives så godt med å trene med (satser på at han syns det samme) og nå er det faktisk sånn at jeg gleder meg til å trene… noe som er nytt for min del.

Jeg sier til at han er  kjempeheldig som har muligheten til å forme kroppen til kjæresten sin, akkurat som han vil! He he he