Hei alle sammen ♥ Denne dagen har vært kjempebra! Jeg dro til Oslo i dag for å besøke Cathrine, som jeg skrev i det forrige innlegget, og vi har hatt det koselig. Det er veldig godt å ha ei venninne som du kan snakke med om alt, hvor forholdet er akkurat det samme uansett hvor lenge det går mellom hvert møte. Vi handlet inn litt mat, og Cathrine lagde den beste maten jeg har smakt på lenge. Stekte grønnsaker, ris, kylling, peanuttsaus og sweet chilly saus. NAM NAM NAM. Jeg elsker jo thai-mat!
Jeg dro hjem fra Oslo i fem-tiden, og dro rett på trening med A  . Men jeg må si det at det er rimelig flaut å trene på vaktrommet med alle de «store gutta», og løfte noen av de minste vektene. Men jeg klarte mer i dag enn jeg klarte forrige uke, så det kommer seg, sakte men sikkert! Jeg avsluttet styrkeøkten med en skikkelig god cardio-økt på ellipsemaskinen. Pustet og peset som en gammel mann, og svettet som en gris. Men det er utrolig deilig å tenke på at jeg har vært flink i dag også.

Nå skal vi kose oss med litt lapsskaus på boks! Kanskje ikke så spennende, men veldig godt, og ikke så altfor usunt heller dere! Ha en fantastisk kveld ♥