Da var det dags for å stelle seg på vekten igjen. jeg har bestemt meg for å bare veie meg én gang i uken, og det blir torsdag morgen.

Jeg var utrolig spent da jeg stod opp i dag, og da jeg stelte meg på vekten så viser det seg at jeg har gått ned 3 kg! 1,5 kg i uken med andre ord, for dette er min andre uke…

Jeg er så glad for at jeg endelig har funnet en metode som funker for meg. Jeg spiser, jeg sulter meg ikke, jeg kan la vær å trene om jeg vil det, men da kommer resultatet saktere. Jeg spiser akkurat det jeg har lyst på (bortsett fra godteri for det har jeg ikke lov til), men holder meg innenfor kcalorigrensen min ved hjelp av Shape up.

Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg klarer å nå det målet jeg har satt meg, så jeg slipper å sitte i familiemiddager og føle meg som en hvalross som bare spiser og spiser. For det er det som er verst syns jeg, men også det som er veldig motiverende. Du føler deg liksom ikke så kul når alle ser ut som fyrstikker, bortsett fra deg og de sitter og prater om at de ikke kan spise den ene biten til middag, mens du allerede har tatt to… Da gråter kroppen min litt innvendig.

Men det er jo etter flere situasjoner som denne jeg virkelig har fått lyst til å forandre livsstilen min, og så langt går det veldig bra. 

Da krysser jeg fingre og tær for at jeg skal klare å fortsette i denne retningen, at jeg ikke mister motivasjonen og at jeg fortsatt syns dette er kjempegøy om én måned.

Hvordan går det med dere andre som har lastet ned Shape Up ?