Hei hei. Da er det ingen vei tilbake, ikke før om 12 måneder! I går dro A og jeg for å melde meg inn på Golds Gym, og i dag skal jeg ha min første treningsøkt. Jeg tør egentlig tenke på hvor lenge det er siden jeg har hatt en ordentig økt, hvor jeg har svettet, pustet og peset og nesten kastet opp. Men jeg gleder meg veldig forde, det skal bli godt å komme i gang igjen. Ikke minst, å ha et treningsstudio å dra til.

Legger ut dette bilder som motivasjon for meg selv… Nå må jeg virkelig få til noe, nå som jeg har vist dere mine skavanker også! Si 1 mnd, så skal vi se om det nye bildet ser litt bedre ut. . . Spennende! 

Men det er én ting jeg gruer meg veldig til… og det er å stå opp i morgen tidlig. Jeg kommer jo til å være kjempestøl! Stølhet er jo på en måte godt, men det er forskjellige grader av det å være støl også altså. Og med den deigræva jeg har nå, som ikke har fått trening på mange måneder, den blir vond i morgen! Får bestille rullestol og taxi så jeg kommer meg på skolen i morgen.