Julaften var veldig koselig i går. Vi spiste deilig mat, og drakk deilige drikker! Vi var fjorten stykker i år, så det var veldig mange julegaver og åpne. De minste måtte faktisk gå og legge seg, og spare resten av julegavene til i dag tidlig, siden de ikke orket mer!


Elsker de nye skoene mine!

Fikk også en nydelig ring fra Dyrberg Kern

Sengetøy

Love this!

Av tante fikk vi denne fine puten! Noe så fint og personlig! Passer perfekt til hjemmet vårt!

Helt perfekt teppe for soverummet. Grått, med mange fine detaljer, som er kjempefint til det hvite gulvet vårt

Fikk også penger, gavekort, hårføner, masse dusjsåper, kremer, leppestifter, lebepomader, dørskilt, krans og pelsveske. Jeg fikk også et deilig skinnpledd, en kjempefin hals, en ametyst, duftlys, pyntebokstaver (home), alkohol og godteri. Jeg har ikke tatt bilde av alt sammen foreløpig, men det får dere nok se etterhvert tenkjer eg!

Jeg er ihvertfall mer enn fornøyd, som har en så fin familie og svigerfamilie! FY så heldige vi er. Tusen takk alle sammen.