Et lite bildedryss fra i går. Vi dro som sagt til Oslo for og se Rockeulven på Nationalteateret. ♥

Familien hadde det veldig morsomt på min bekostning i går. Det er tydeligvis veldig morsomt å «mobbe» bildene mine, som jeg legger ut. Trutmunnen min er nemlig noe som går igjen veldig ofte… Dette resulterte i veldig mye latter på min bekostning, som dere ser her… Heldigvis har jeg massevis av selvironi, så det går veldig fint. MEN for å forsvare meg selv så smiler jeg på den måten  fordi jeg ikke har overleppe når jeg smiler vanelig. Jeg vil veldig gjerne ha en overleppe. ♥

Byen var veldig fin i går. Masse folk som handlet inn de siste julegavene, mest menn virket det som.

Etter middagen dro vi på Nationalteateret, som jeg ikke har vært i siden jeg var liten. Og det var så utrolig fint der! Gammelt og fint.

Koste oss med et glass vin før forestillingen. 

Rockeulven var utrolig bra foresten. Lo masse igjennom hele forestillingen, og den var super for både barn og voksne. Det var jo også et veldig stort pluss at det var så mange kjente, og ikke minst flinke skuespillere i stykket.

Resten av kvelden gikk til gavelevering, rødvinsgløgg med mamma, hjelp det er juleferie, og familiekos på høyt nivå. I natt sov jeg sammen med Pernille, noe som utrolig nok funket veldig fint for meg, med tanke på at jeg sovnet som en stein i den gamle sengen min, med lillesøster som kilte meg på ryggen helt til jeg ikke klarte å holde øyene oppe lenger.