God morgen kjære lesere!  Herreminhatt denne måneden har gått fort, tenk i dag er det allerede lille julaften! Om åtte dager er det nyttårsaften!  Syns faktisk ikke det er så lenge siden jeg feiret jul og nyttår jeg. Men tiden flyr i godt lag vet dere. 

Jeg har fire timer med søvn liggende bak meg i dag, men det får man tåle. Har egentlig blitt ganske vandt til det nå… Så her ligger jeg med Nala på sofaen og ser på «God morgen Norge» på lille julaften. Stakkars Nala, hun er faktisk like trøtt som A og meg om morgenen, og har det værste «morratrynet» når jeg vekker henne tidlig. Nå har vi gått en liten tur, spist frokost, og nå ligger hun og klager over at jeg sitter på dataen i stede for å kose med henne som dere ser. Dytter bort armene mine og lager bittesmå bjeff for å få oppmerksomhet. Herligheten!♥ 

I dag reiser jeg til Mamma, Tommy og Pernille, siden jeg ikke skal være hos dem på julaften i år. Man lager seg tradisjoner på forskjellige måter, og vi har en veldig koselig tradisjon de årene jeg skal være hos pappa på julekvelden. SÅ i dag skal vi kose oss hele dagen, og spise, drikke og se på «Hjelp det er juleferie» på kvelden. Jeg gleder meg veldig 

Det er litt trist å ikke få feire jul med ♥ og Nala da, det må jeg si. Med tanke på at man skal være med dem man er glad i, i julen. Men sånn blir det så lenge det ikke er noen barn inne i bildet (og det er nok en lang stund til)  Ønsker dere alle sammen en fin dag!

Gjør familien din noe spesielt på lille julaften? ♥