Jeg regner egentlig med at jeg ikke er den eneste som sliter med tørre og såre lepper om vinteren? I tilegg så har jeg en uvane med å rive av «flak» av underleppen min med tennene mine. ( haha, det hørtes skikkelig ekkelt ut egentlig! ) Men jeg har et produkt som jeg har med meg overalt, og bruker hele tiden, slik at leppene mine ikke skal bli helt ødelagte. Noe som forsåvidt også er veldig synelig på tuben. Herreminhatt så slitt den er nå. 


Det er Elizabeth Ardens «Eight hour cream», og jeg tuller faktisk ikke når jeg skriver at denne kremen funker til alt. Dette innlegget er heller ikke sponset så dette er gratis reklame som kommer rett fra hjerteroten min. Kremen funker mot tørre lepper, samtidig som den gir en fin og blank farge, da slipper du med andre ord og kjøpe en lipgloss som kunn gjør leppene dine tørrere.

Jeg har brukt denne kremen siden jeg gikk i 6.klasse på barneskolen, og det sier vel sitt ? 


Kremen kan brukes som skimmer på blandt annet kinnben, om du tar en liten «dert» og klapper det forsiktig på.
Kremen er helt fantastisk om du er solbrent! På meg er ihvertfall rødheten borte etter én natt med denne på.
Eneste den ikke funker som er håndkrem, da kremen er ganske klissete. Da vet dere hva dere skal bruke julepengene deres på i romjulen. Kremen for du kjøpt i de fleste parfymerier og på Taxfree selvfølgelig.

Klem til dere