Hei hei. I natt klarte jeg og sovne tidlig på morgenkvisten, noe som resulterte i at jeg stod opp for én og en halv time siden. Det er veldig dumt, men det er første natten på lenge hvor jeg faktisk har klart å sove i mange timer… Nå har jeg tatt på meg den nye skjerfet mitt, og tusler rundt i leiligheten som en retro vaskekjerring. Eneste forskjellen er at jeg ikke vasker.
I går var jeg på en kjempekoselig julemiddag hos bestemor og bestefar, med pappa og resten.. og onkel, tante og lille kusinen min. Det var veldig hyggelig å se alle sammen igjen.

På kvelden i går fikk jeg besøk av Camilla. Det ble » The holiday» på tv, vin på meg og masse prating til langt på natt.  Kjempehyggelig det også!


Nå sitter jeg i sofaen med Nala. Sitter og ser på «Jul med Helstrøm» da jeg ikke klarte å se ferdig «Tv2s artistgalla», jeg sitter jo bare og gråter! Uff, syns det er helt forferdelig at jeg sitter her og har det så godt, mens mange små barn i verden har det helt forferdelig. Tror faktisk at jeg skal sette meg ned og skrive et brev til fadderbarnet mitt nå jeg! Så har jeg gjort en god gjerning den fjerde søndagen i advendt!