Hei alle sammen! ♥ Denne dagen her har vært  veldig fin, men også utrolig lang og slitsom. A og jeg har så elendig døgnrytme som det går ann å ha, vi valgte derfor å døgne i natt, slik at vi sovner til normal tid i kveld. Vi dro derfor inn til Oslo klokken syv i dag tidlig, spiste frokost, tuslet i regnet og handlet julegaver. Vi fant ut at dette er noe vi aldri skal gjøre igjen, da vi ble sittende på cafè og vente i hele to og en halv time. Senterene åpner jo ikke før ti… Men vi hadde det veldig koselig da, til tross for at det var tortur og sitte god og mett på en rolig cafè, med julemusikk i bakgrunn og ingen timer med søvn bak seg. 

er kanskje verdens dårligste til å vente. Han bestemte at i dag skulle vi finne en ting jeg har ønsket meg, så skulle jeg få det i julegave i år. Jeg er forsåvidt enig i denne måten å handle julegaver på, bortsett fra at det ikke blir noe spennende på julafeten da. OG han nektet jo å si hva han ønsket seg til meg, så det ble litt enveiskjørt. MEN, valget mitt fallt derfor på denne klokken fra Michael Kors, som jeg har siklet på en god stund. GUD så vanskelig det var å bestemme seg, det var så utrolig mange modeller der! Men jeg syns at denne er fin og classy på én gang syns jeg, og jeg trengte en jeg kunne bruke «hver dag», og ikke bare til fest. 

Tenk å ha en så snill kjæreste! Jeg er virkelig en veldig heldig jente. Tusen takk

Men det stoppet ikke der. For A ♥ var helt bestemt på at jeg måtte ha disse joggeskoene fra Nike også, da jeg begynner og trene nå snart forhåpentligvis, og trenger nye treningssko. De matcher også den nye sportsbehåen min, så dette var jo el perfecto! De er utrolig lette og gode! Det kjennes nesten ut som at du går i sokker! Jeg gleder meg til å bruke disse på lange turer når mildværet kommer igjen til våren! Som sagt er A  verdens dårligste til og vente, og så helst at jeg begynte å bruke de fine gavene med én gang. Men nå skal jeg pakke dem inn og lengte etter dem i 12 dager til! Jeg syns dette er ganske fair da det tross alt er julegaver, som jeg egentlig skal få på julaften. 

Ellers i dag, så fikk vi kjøpt ferdig mange andre julegaver også, og mangler egentlig bare noen småting. Begynner å kjenne det på lommeboken at jeg har en stor familie altså, og jeg fikk lønning på fredag! Men er det jul så er det jul! 


Hva kjøper dere til dem dere er glade i ?