Dette har vært en utrolig fin dag. Pappa og yngste lillesøster kom til oss på formiddagen, for å ordne oss sammen. Jeg må si det at hvitvin til frokost er ikke så værst! Flinke gudmoren min hadde lagd en nydelig bukett til Kjersti, og en søt, liten oppsats til pappa og meg, som vi skulle ha på dressen vår.


Pappa og Kjersti var virkelig flotte i dag begge to, og vielsen var veldig fin. Som dere sikkert ser ble det ikke noe kirke-bryllup, men det var like koselig på tinghuset.


Etter vielsen, dro hele brudefølget til «Casa Mia» i Lillestrøm for å spise middag der.

Vi fikk herlig scampi, kamskjell og hummersaus til forett, med hvitvin. . . og deilig hjort til hovedrett med rødvin.

Jeg er utrolig stolt og glad for at pappa valgte meg som forlover. Vi har alltid hatt et godt forhold til hverandre og kommer også til å ha det. Jeg er virkelig glad på hans vegne, og syns at han virkelig fortjenere dette. Fin fru har han fått seg!

Happy family! Som dere skjønner er det vanskelig å få et bilde hvor INGEN blunker eller ser samme veg, når vi er såppas mange.

Vi avsluttet kvelden hos foreldrene til Kjersti, hvor vi fikk enda mer sprudlevann og deilige kaker. Denne er lagd av den flinke tanten min Tina!

Litt utpå kvelden dro brudeparret videre til Oslo for å feire videre alene. Og vi gleder oss til å feste videre, med en stor bryllupsfest på nyåret! Gratulerer så mye Pappa og Kjersti!