I morgen er pappas og hans kommende fru, sin store dag, og nå er antrekket så og si klart. Jeg skal være pappas forlover, og derfor har jeg valgt å gå i dress. Jeg har vært og kjøpt skjorte og denne søte sløyfen i dag, og følte meg egentlig veldig maskulin i prøverummet. Men skal gjøre mitt beste for å bli så femenin som mulig i morgen.

Grunnen til at jeg valgte dress og ikke kjole i dette tilfellet, var fordi jeg syns «Carrie» var så utrolig fin da hun var forlover i S&C film to. Jeg er forsovidt ikke helt sikker på hvordan jeg skal ha håret mitt i morgen, men det blir endten en «donut, eller masse bølger og volume. Hva syns dere?

Nå skal jeg legge meg i sengen med min kjære, og se på film. Vi har endelig fått tv på rommet igjen, noe A selvfølgelig er veldig glad for, da han endelig kan spille Xboks så mye han vil der inne, uten å ha det sure trynet mitt i bakhodet. Alle er fornøyde med andre ord!