V
i tenner to lys i kveld. Vi tenner dem for håp og glede. De står og skinner for seg selv, og oss som er til stede. Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede

Hei alle sammen! Her sitter jeg og repeterer det jeg har lest tidligere. Jeg har tent lys i stuen, drikker en kopp med grønn te, og har herlig julemusikk i bakgrunnen. Julefryd! Jeg føler endelig at ting begynner å sitte litt bedre nå, tenker på eksamen. Det  vil si at jeg er litt roligere nå enn jeg har vært resten av uken, noe som er veldig deilig! Kanskje jeg klarer å sove godt i natt for en gangs skyld.

Nå skal jeg til min kjære svigerfar om ikke så lenge, for å feire bursdagen hans. A og jeg er så heldige som har hver vår fine familie, som forer oss med god mat hver helg nesten. Forrige uke spiste vi jo pinnekjøtt hos mamma, og i dag blir det god mat (vet ikke hva enda) hos svigerfar. Gleder meg!
Ha en fin søndag alle sammen!